Veelgestelde vragen

Op deze pagina van de foplijn vind je alle veelgestelde vragen en de daarbij horende antwoorden terug. Wij doen onze uiterste best om alle mogelijke vragen en antwoorden op deze pagina te tonen, maar het zou natuurlijk altijd kunnen dat jou vraag hier niet beantwoord wordt. Mocht je nou van mening zijn dat er nog een andere vraag tussen hoort, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

?

Hoe werkt de foplijn?

De foplijn maakt het mogelijk om een telefoongesprek te versturen naar een telefoonnummer. Wanneer je de foplijn belt wordt er gevraagd om de bestelcode. Deze bestelcode vind je terug bij de telefoon grappen zelf. Nadat je de code heb doorgegeven via de telefoon, wordt er gevraagd om het telefoonnummer van degene die het nepgesprek moet ontvangen.

Nu alle nodige informatie aanwezig is, gaat de foplijn verbinding maken met het telefoonnummer. Vanaf dit moment luister je live mee met de telefoon grap, maar de ontvanger kan je niet horen. Je zult de telefoon horen overgaan zoals met gewoon bellen, de ontvanger zelf wordt gebeld door een anoniem nummer en jouw gegevens worden natuurlijk nooit getoond.

?

Kan de ontvanger ook mijn nummer terug zien?

Nee, de foplijn zal de ontvanger volledig anoniem opbellen. Degene die de telefoon grap ontvangt zal dus nooit terug zien wie er een grap met hem heeft uitgehaald.

?

Bel ik volledig anoniem bij de foplijn?

Ja! Het nummer waarmee je belt zal alleen worden gebruikt voor de telefoon grap. Ook andere gegevens zullen wij alleen tijdelijk opslaan. Je gegevens zijn dus volledig veilig bij ons.

?

Is de foplijn een abonnement?

Nee, de foplijn is absoluut geen abonnement. Je betaalt eenmalig 0.80 per minuut als je onze telefoondienst belt. Zodra je ophangt stoppen deze kosten en ook achteraf zullen we je nooit kosten rekenen.

?

Kan degene die ik bel mij ook horen?

Dat is wel mogelijk, maar alleen als je tijdens het nep gesprek op een toets drukt. Zolang jij dat niet doet kan de ontvanger jou dus niet horen, maar jij hem wel. De controle van de telefoon grap heb je dus helemaal zelf in de hand.

?

Kan ik live meeluisteren?

Ja, dat is ook juist wat een telefoon grap met de foplijn zo grappig maakt.

?

Wat kost de foplijn?

De foplijn kost 0.80 per minuut en dat is het ook. We zullen nooit andere kosten rekenen dan de 0.80 die je per minuut belt, zolang je aan de telefoon hangt. De ontvanger van het nepgesprek betaald natuurlijk niks.

?

Hoe gaat de foplijn om met mijn gegevens?

We zullen je gegevens alleen gebruiken voor het verzenden van de telefoongrap. Je telefoonnummer en het nummer van degene die de grap ontvangt, worden dan ook niet gebruikt voor welke andere doeleinde dan ook. De gegevens worden wel tijdelijk opgeslagen om de telefoon grap uit te kunnen voeren.

?

Waar kan ik terecht met klachten?

Wanneer je klachten heeft over de foplijn, in welke aard dan ook, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen alle klachten serieus behandelden en altijd streven naar een goede oplossing.